Полицаи спипаха в полунощ пиян бракониер на дърва от село Бабяк

Снимка: ЮЗДП, архив
Снимка: ЮЗДП, архив

Полицейски служители на РУ-Разлог заловиха малко след полунощ в четвъртък контрабандист на дърва. Униформените спрели към 00:30 часа в местността Корцова ливада край град Белица за проверка лек автомобил “Нисан Терано”, управляван от 42-годишен мъж от белишкото село Бабяк.

Полицаите установили, че колата не е регистрирана по надлежния ред и е без поставени регистрационни табели, а в багажника й се транспортира около 1 куб. метър незаконно добит дървен материал от бял бор. На шофьора е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела наличие на 1,81 промила.

В хода на работата по случая са проверени обитаваните от мъжа къща и прилежащо към нея дворно място, където е установено незаконно съхранение на около 4 кубика незаконно добити иглолистни дърва.

Мъжът е задържан със заповед в ареста 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Ляшниците
    В село Рибново фамилия инуз оглозгаха целят балкан с знанието на директора на ДГС Денис Шенгов а за целогодишното бракониерство на дивеч да не говорим. Разпореждат се все едно гората е тяхна.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини