Дипломатическият институт при МВнР отбелязва своите 20 г. с посещение в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Дипломатическият институт организира среща дискусия със студенти и преподаватели от Югозападен университет „Неофит Рилски“ под надслов „За професията дипломат днес“, която ще се проведе на 20 октомври 2023 година от 11:00 ч. в  зала 114, Първи учебен корпус.

Акцент в дискусията ще бъдат съвременните изисквания и предизвикателства пред дипломатическата професия, възможностите за кариерно развитие в българската дипломатическа служба и специализираната дейност на МВнР и Дипломатическия институт. Ще бъдат засегнати и важни за българската външна политика приоритети.

Събитието е част от обиколката във водещи университети в страната, която Дипломатическият институт организира в периода 16 – 20 октомври по повод отбелязването на своята 20-годишнина и с цел приобщаване на младите хора към света на българската дипломация.

При посещението в университета ще бъде предоставена възможност на медиите за интервю с директора на Дипломатическия институт.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини