Феим Иса: Всеки ден съм сред хората, вярвам, че заедно ще надградим направеното през изминалите 4 години

Феим Иса
Феим Иса

Феим Иса продължава със своите срещи очи в очи с хората от община Гърмен. Кандидат-кметът от ДПС за втори път участва в кметската надпревара и се бори за доверието на местните жители, за да спечели нов кметски мандат. За него срещите с избирателите са най-важни, затова не спира да обикаля населените места. Днес той е гост на кулинарния фестивал на халвата и кускуса в село Долно Дряново. 

"За мен от най-голямо значение е да чуя гласа на хората. Да разбера техните болки и проблеми. За да може след това да ги решаваме заедно. Искам да уверя всички, че техният глас ще се чува винаги. И няма никакво значение кой от коя партия и на кой от кандидатите за кметове симпатизира. В предния мандат бях кмет на всички жители на община Гърмен. Получа ли подкрепата им, това няма да се промени и през следващите 4 години", заяви Феим Иса.

Той е убеден, че ще успее да надгради с екипа си направеното в предния мандат, като свършената работа не е никак малко. Ще продължи да работи за развитието на всички населени места, ще изпълни поетите ангажименти към хората, ще довърши многото започнати проекти.

"За изминалите четири години всички в община Гърмен се увериха, че съм човек, който е близо до хората, че съм кмет, който води диалог и с гражданите, и с бизнеса. На прав път сме, успяхме да убедим местните жители, че техните проблеми са и наши проблеми, на които търсим винаги решения. Радвам се, че всички кандидати за кметове водим позитивна кампания", твърди той.

Точно това му дава надежда и вяра, че ще получи доверието на хората от община Гърмен. А той ще е все така с обърнат поглед към техните проблеми, а вратата на кабинета му ще е отворена за всеки, за да може заедно да надградят развитието на всички населени места.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини