Добрите мисии са винаги на мода в Симитли - ентусиасти боядисаха оградата на детска площадка в Ораново

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Доброто обединява в община Симитли. Инициативите за по-красиви детски кътове за игра и обучение в община Симитли са по идея на родителите. Цяло лято се провеждат акции за по-добра среда за малчуганите в града.

Такава се проведе и вчера, а целта на доброволците бе да боядисат оградата на детската площадка в центъра на квартал „Ораново“. Равносметката общо дотук е следната: боядисани огради на две детски градини и две детски площадки в Симитли.

Всичко това се случва, защото в община Симитли благородните мисии имат дълбоки корени и затова тук се случват хубави неща. Акцията от вчера продължава и другата седмица, за да се добоядиса въпросната ограда на площадката за деца в квартал "Ораново".

„Заедно можем да направим нашия общ дом още по-красив!“, твърдят организаторите с големи сърца.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини