Вълнуващ и музикален ще е месец октомври в Разлог, Саша Матич и Кеба пеят на сцената за меломаните

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Инициативата, която радва сетивата - "Разлог е изживяване! Разлог е музика!", ще разтърси и месец октомври с впечатляващи и вдъхновяващи събития.  На 6 октомври е проявата под надслов “Ние помним героите на Разлог"с участието на Ивайло Шопски, оркестър ,,Шевица" и Националното хайдушко движение, тя ще е от 17:30 часа нацентрален площад "Преображение". на следващия ден, 7 октомври, е общоградското веселие  с участието на Лилия Семкова, Николина чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл. Началото е в 19:00 часа на централен площад "Преображение".
 
Емоциите продължават с пълна сила и на един дъх на 11 октомври със спектакъла “Искри” на Национална гвардейска част, който е от 19:00 часа на централен площад "Преображение". ”Разлог е изживяване! Разлог е музика!” е на 13 октомври с участието на Алекс Бучкова, Еmina Tufo и известния сръбски певец Sasa Matic. Шоуто ще е от 18:30 часа стадион “Септември”. А палитрата от музика, песни и танци ще продължи и на 14 октомври на стадиона с таланта на певиците Dallia и Marina Tosic, както и с неповторимия глас на сръбската музикална звезда Keba.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини