Дино паркът край Благоевград - един месец приключения и игри за хиляди деца

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Дино паркът край Благоеград се превърна в уникално приключение за хиляди малки и големи в продължение на малко повече от месец. Заради това Община Благоевград вече започна подготовка за следващата гостуваща атракция.
 
Атракционът в парк "Бачиново" се превърна в най-предпочитаното място за приключения и игри през лятото. Хиляди деца от града и региона бяха привлечени от атракцията край „Бачиново“. С част от тях се срещна и кметът на Благоевград Илко Стоянов, който обеща, че следващата година Благоевград отново ще има интересен детски атракцион.
 
В продължение на над 30 дни паркът бе населен от гигантски динозаври и пеперуди. Реалистични звуци, съвсем като тези на животните от праисторическата ера, отвеждаха малчуганите в един приказен свят.

Те преминаваха край 24 движещи се макета на праисторическите животни и до 6 гигантски приказни пеперуди. Най-впечатляващи бяха 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.

Динопаркът позволяваше всеки да се снима в огромно динозавърско яйце, да се спусне по алпийски тролей, да обязди динозавър, а скачане на батут бе допълнителна атракция за малките любители на праисторическите животни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини