Банско с мощен рейд из Европа в търсене на повече туристи

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

С всяка изминала година Банско успешно затвърждава своите позиции на туристическа дестинация на национални и на международни пазари. През октомври Община Банско и туристическият бизнес ще се представят в международното туристическо изложение IFTM-TOP RESA в Париж, Франция, предназначено за професионалисти. На изложението ще вземат участие представители от 170 дестинации и се очаква да се включат над 30 хиляди участници. Там ще се рекламират природните дадености на града под Тодорка, модерният ски център, старинният квартал, културните и историческите забележителности в региона.  

През ноември е ред на международното туристическо изложение ТТР в Букурещ, Румъния, на което ще се представят 19 държави, както и на международно туристическо изложение PHILOXENIA в Солун, Гърция, което датира от 1985 г. В него ще участват 690 изложители, очаква се да бъде посетено от над 20 хиляди души от над 20 страни. В края на ноември предстои и туристическата борса във Варшава, Полша, което се организира повече от 27 години и е едно от най-значимите събития, които са свързани с туристическата индустрия. Очаква се да бъде посетено от над 450 изложители от цял свят, да бъдат представени над 47 дестинации и да бъде посетено от над 18 хиляди посетители.

"По този начин се увеличават контактите, изграждат се бизнеспартньорства, откриват се нови дестинации за бизнес. Най-важното е, че промотираме Банско не само като ски дестинация, а като целогодишен курорт с перфектни условия за СПА, оздравителен, планински, културен, кулинарен и фестивален туризъм", заявиха от туристическия бранш в курорта.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини