Надежден футболен съдия и математик влиза в изборната битка за съветници в Гърмен

Феим Мусанков
Феим Мусанков

Младият и надежден футболен съдия от гърменското село Рибново - Феим Мусанков, влиза в битката за общински съветници в Гърмен. Той е част от наскоро създадената ПП "Бъдеще за родината", която залага на енергията на младите хора и на новите лица в политиката.

Мусанков, който е преподавател по математика в родното си населено място, ще бъде гласът на младите в бъдещия парламент на община Гърмен. Като спортен човек той поема ангажимент да работи за развитието на спорта и на младежките дейности в общината. Младият мъж е сред любимите учители в Средно училище "Йордан Йовков" в село Рибново.

"Избрах да съм част от тази листа за общински съветници, защото винаги съм смятал, че водеща е отборната игра. а без съмнение тази листа е най-добрият колектив, състоящ се от млади хора и нови лица в политиката", заяви Феим Мусанков. Водач на листата е Али Хатип от Рибново, втори е Шукри Караибраим от село Дебрен, трети е Красимир Пендев от Огняново, на четвърто място е Феим Мусанков. В листата са намерили място представители на всички населени места в община Гърмен.

Още новини