Деца и младежи карат ролери и тротинетки на специална площадка в Петрич

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Деца и младежи вече се радват на първата площадка за ролкови спортове в град Петрич. Предназначена е за любителите на тези активности на открито.
Площадката се намира в градинката срещу сградата на Община Петрич.
 
Инициативата за изграждането е на децата, подкрепена от местната власт и известна търговска верига. Площадката за ролкови спортове разполага с шест съоръжения, различни по трудност, подходящи за скейтборд, ролери, тротинетки и велосипеди.
 
Общата площ на спортния кът е 342 кв. м. Ремонтирано е и пространството около площадката за ролкови спортове, за да бъде удобно и приятно. Монтирано е и подходящо осветление.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини