Доброволци с нова мисия в Симитли - боядисаха оградата на детска градина

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Не спират акциите на доброволци в община Симитли, за да осигурят по-красива среда за децата. Във вчерашния празничен ден десетки хора, срде които и малчугани, хванаха четките, за да боядисат оградата на филиал „Център” на ОДЗ „Радост” в града.

Целта на инициаторите на поредната добра мисия в Симитли е да зарадват хлапетата. Каузата бе подкрепена от родители, служители на Общината и на ОДЗ „Радост”. Помогнаха с труда си и кметът на общината Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов, председателят на ОбС Вилимир Александров, директорът на детското заведение Виктория Янчева.

„Пак показахме, че в община Симитли се случват хубави неща, защото сме сплотени и единни! Това е нашата най-голяма сила, скъпи приятели! Само обединени може да постигнем всичко! Най-хубавото е, че в добрата кауза се включиха и много деца”, заявиха инициаторите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини