ВМРО-Сандански единодушно подкрепи Атанас Стоянов за втори мандат

ВМРО-Сандански единодушно подкрепи Атанас Стоянов за втори мандат

ВМРО в Сандански даде пълна и категорична подкрепа на Атанас Стоянов за още един кметски мандат.

Тази вечер Общинската партийна организация проведе събрание, на което обсъди редица важни въпроси в навечерието на местните избори.

Войводите дискутираха работата на местното управление през последните четири години в Сандански и направиха разбор на работата на градоначалника, на общинските съветници и на кметовете на населени места.

Делегатите на ВМРО се обединиха отново около кандидатурата на градоначалника на Сандански и единодушно го подкрепиха за втори мандат.

За да покаже безрезервната подкрепа на централното ръководство на партията, на конференцията присъства съпредседателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. Единодушно бе прието и издигането му от Инициативен комитет от авторитетни за града личности.

Широкото обединение около неговата кандидатура от граждани, сдружения и партии е продължение на цялостното управление на Атанас Стоянов, който с работата и отношението си към санданчани, се утвърди като кмет на хората.

На събранието, на което присъстваха 234 делегати, бе взето и решението ВМРО да излезе с пълна листа за общински съветници и да издигне свои кандидати за кметове в населените места в община Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини