Жители на Симитли с обща кауза да помогнат на останало без дом семейство след пожар

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Община Симитли отново е пример за обединение и съпричастност, когато трябва да се подаде ръка на човек в нужда. Този път общата кауза на жителите е да помогнат на свои съграждани, които останаха без покрив.

Преди броени дни семейството на Методи Циронков от Симитли остана без дом след възникнал голям пожар, който напълно унищожава покрива, втория етаж и цялата покъщнина.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов инициира дарителска кампания в подкрепа на семейството.

Сумата, необходима за ремонта, е непосилна за съпрузите, затова призивът на градоначалника е местните хора да подадат ръка. Защото всеки в такъв труден момент заслужава подкрепа и приятелска помощ. 

"Нека за пореден път докажем, че в община Симитли сме много и сме силни, защото сме заедно не само в хубавите, но и в лошите моменти", призова кметът Апостолов.

Всеки, желаещ да се включи, може да дари средства на разкритата банкова сметка на Методи Стоянов Циронков:

BG78FINV91501017717484, BIC FINVBGSF,

както и в кутии за дарения поставени в административни сгради и търговски обекти на територията на община Симитли.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини