Слънцето не протестира, топли ни августовски с 30 градуса

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места в Западна България видимостта ще е намалена. След обяд над планинските райони от западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще превали, в отделни райони и ще прегърми. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Максималните температури ще са между 25° и 30°, в София – около 26°.

В планините преди обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Без валежи ще се задържи в крайните източни райони. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра – около 13°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини