Дами от ГЕРБ и ДПС решават битката за кметския стол на село Бунцево

Дами от ГЕРБ и ДПС решават битката за кметския стол на село Бунцево

Нежен дуел ще има за кметския пост на местните избори на 29-и октомври в якорудското село Бунцево. Битката кой да управлява населеното място ще е между ДПС и ГЕРБ. Партията на Мустафа Карадайъ залага на настоящия кметски управник Джемиле Карафеиз, докато хората на Бойко Борисов в общинската структура дадоха доверието си на общинския лидер Мариела Весалова. Очертава се сериозна конкуренция между двете дами за доверието на избирателите в Бунцево, които са около 370 души.

„Най-важно е хората да не се страхуват да изразят позицията си и да подкрепят своя кандидат. Тогава шансове да спечели има и нашият фаворит Мариела Весалова”, споделят активисти на общинската структура на ГЕРБ в Якоруда.

Това хич няма да е лесно, защото срещу нея е Джемиле Карафеиз, около чието име през годините имаше скандали, свързани с проекти по европейски програми, както и с начина й на управление на населеното място. Тя обаче има достатъчно управленски опит, тъй като е на кметския пост от 2007 година и сега завършва своя четвърти мандат. Прези 16 години победи на местния вот тогавашния кмет Мустафа Весалов от ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски” с 244 гласа срещу 131 гласа. За Джемиле Карафеиз гласуваха 65,07% от отишлите до урните да упражнят вота си жители на селото.

Кой ще надделее – ГЕРБ или ДПС? Това ще стане ясно в деня на изборите – 29-и октомври.       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Алия
    Пусти и дамите. Чикми такми- се еднакви
  2. Ооне
    Мъчи плачи. Па тия дами,па тава чудо
  3. Бунцево
    Мариела Весалова КМЕТ.Поне няма да ни лъже,заплашва,да ни вкарва в схеми.Мариела ти си човека.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини