Уикендът - време за срещи с динозаври в парк "Бачиново"

Уикендът - време за срещи с динозаври в парк

Парк “Бачиново” край Благоевград продължава да е като декор на праисторическата ера, в който е пълно с древни динозаври, огромни пеперуди и гъби. А уикендът е време за вълнуващи и незабравими срещи с този познат само от книгите и филмите свят. Най-многобройни са децата, като в събота и неделя пристигат малчугани от целия Пирински край, за да си подарят едно красиво преживяване.

Защото те се озовават в древността, където са заедно с тези животни. Динозаври в реални размери са населили парковото пространство. Атракционният парк „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ отвори врати на 25 август и ще остане да радва малки и големи до 25 септември.

Посетителите имат шанс да си направят една уникална разходка в света на динозаврите, която ще се помни цял живот. Те минават край 24 движещи се макета на праисторическите животни и до 6 гигантски приказни пеперуди. Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.

Динопаркът позволява всеки да се снима в огромно динозавърско яйце, да се спусне по алпийски тролей, да обязди динозавър, а скачане на батут е допълнителна атракция за малките любители на праисторическите животни.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини