Децата не спират да се забавляват и усмихват в парка с динозаври край Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Учебната година се открива утре, но до последния ден на ваканцията десетки деца и младежи от Благоевград намират вдъхновение в парк "Бачиново", където има огромни фигули на динозаври. Само там те могат да яхнат огромното животно и да го "опитомят". Затова и напливът към този атракцион, осигурен от община Благоевград, не секва вече 20 дни.

Жители и гости на областния център на Пиринско се пренасят с усмивка и желание в в приключението на праисторическата ера. Динозавърският свят отваря врати за своите почитатели всеки ден в 10:00 часа и работи до 20:00 часа. 24 динозаври и гигантски пеперуди се "разхождат" из зелените площи. Движещите се макети на динозаври и приказни пеперуди в гигантски размери радват малки и големи.

Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“. Динопаркът предоставя възможност за снимане в динозавърско яйце, спускане по алпийски тролей, обяздване на динозавър, както и скачане на батут за малките любители на праисторическите животни.

За деца до 3 г. входът е безплатен. За лица под 18 г. билетът е на стойност 5 лева, а за възрастни – 10 лева. Пропуските се купуват на място. Деца под 14 години следва да бъдат с придружител.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини