Атанаска Митрева от ИТН: Искам да помогна Благоевград да се промени към добро!

Снимки: Илинден Прес
Снимки: Илинден Прес

Атанаска Митрева е втора в листата на ПП „Има такъв народ” за общински съветници в Благоевград след водача и кандидат за кмет Станислав Богдански. Тя е сред първите симпатизанти на партията, а скоро след това вече е част от партийната структура в областния център на Пиринско.  

„Основната ми мотивация да съм част от този политически проект е огромното ми желание да помогна за развитието на Благоевград, който в последните години тъпче на едно място. Да може тук да има подходяща и комфортна среда за нашите деца. Казвам го като учител на десетки деца и като майка на две дъщери в тийнейджърска възраст”, сподели днес Атанаска Митрева, която е начален учител във Второ основно училище „Димитър Благоев".

„Смятам, че всяка начало с вяра в Бога носи успех. Някои обаче забравят за тази вяра, когато заемат даден пост, дават високи заявки, а не постигат никакви резултати. Аз се вълнувам какво наследство ще оставим на нашите деца и затова съм в политиката – да зависят и от мен част от решенията на проблемите”, твърди Атанаска Митрева.

Тя е уверена в добрия резултат на ПП „Има такъв народ” на местните избори на 29-и октомври в Благоевград. Причината е, че водачът на листата и кандидат-кмет Станислав Богдански има конкретна програма за по-доброто утре на града, на селата и на хората в общината. Според нея той е един достоен, чист и добър човек, който има какво да даде като политик на своите съграждани.        

                                      

                                      

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини