Незабравимо и вълнуващо лято в академията за децата на община Струмяни

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Лятната академия за деца, която всяка година се организира по линия на Местната комисия в община Струмяни, завърши успешно и бе отбелязана с традиционно организирана екскурзия, която бе подарък за децата.
 
Всички активно включили се малчугани в летните инициативи на академията – игри, работилници, състезания, викторини, разходки,танци, ателиета и други, на 31 август посетиха новия парк за динозаври в парк "Бачиново" край Благоевград.
 
С много шеги, усмивки и игри децата се забавляваха сред макетите на динозаври и птици от праисторическата епоха на земята. Под зоркия поглед на обществените възпитатели, читалищни помощници и родители децата се забавляваха и преживяха незабравими моменти.
 
От Община Струмяни благодариха на Местната комисия, на възпитателите и всички организатори за хубавите летни спомени и занимания, с които децата се заредиха през отминалото лято в Лятната академия. И пожелаха "На добър час" на всички ученици.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини