Патриотичен фотоконкурс за Илинденската епопея организират в Разлог

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив
Община Разлог и Исторически музей - Разлог обявяват фотоконкурс на тема “Илинден - ден за почит”, посветен на 120 години от избухването на Илинденско-Преображенското въстание 
 
За участие в конкурса е необходимо да се заснеме паметен знак, плоча или дори снимка на участници от Разложко в събитията през 1903 година.
 
А такива паметни знаци има много в общината - - паметникът пред музея, паметникът на баба Магделина Юрукова, както и в м. Предел или в м. Андъците, на Саровица и др.)
 
Може участниците в конкурса да покажат снимки с наследниците на участниците в събитията тогава. Може да се снимат и местата, където са се провели събитията преди 120 години. Няма възрастови ограничения за участниците.
 
Може да се изпращат снимките на електронната поща на Исторически музей-Разлог: im_razlog@abv.bg.
 
Срок за изпращане на снимките: 13 септември 2023 г.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини