Солун - конференция за вино и агро туризъм обединява експерти от Гърция и България

Солун - конференция за вино и агро туризъм  обединява експерти от Гърция и България

                                                                                                      

                                                                                                      http://agrotouracademy.eu/

В непрекъснатия стремеж да разширим хоризонтите на туристическия и винения сектор Солун с нетърпение очаква предстоящата Конференция за Вино и Агро Туризъм, част от проекта "Агро Бизнес Академия" по програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020. Събитието ще се проведе в края на месец септември и обещава да събере на едно място туристически експерти, вино и земеделски производители, МСП и експерти от администрациите на двете държави.

Бъдещето на Туризма и Виното: Конференцията има за цел да капитализира резултатите по проекта като обедини знания, опит и иновации от туристическия и винения сектор в Гърция и България. Това ще бъде възможност за споделяне на успешни практики и изграждане на нови партньорства. Конференцията обещава не само нови познания и опит, но и вълнуващи възможности за сътрудничество и развитие. Нека се съберем заедно и изградим по-добро бъдеще за туризма и винения сектор в трансграничния регион.

Изложение на Вина: Една от главните атракции на конференцията ще бъде изложението на вина от двата региона. Посетителите ще имат възможност да се потопят в богатството на ароматите и вкусовете на вината от Гърция и България.

Демонстрационен Тур: За да предостави пълна перспектива, конференцията ще включва и демонстрационен тур, който ще покаже на участниците отблизо вълшебството на агро и винения туризъм. Този тур ще отведе гостите на уникално пътешествие из региона, показвайки им земеделските усилия и красотата на природата.

Презентации на Проекти и Възможности: Конференцията ще бъде място за представяне на водещи туристически и винени проекти, разработени в трансграничния регион. Вдъхновяващи разкази и успешни практики ще се споделят, заедно с възможностите за бъдещи партньорства и инвестиции.

Покана за Участие: Всички заинтересовани от секторите на вино и агро туризма са поканени да се присъединят към този важен форум. Разходите за участие са покрити от организаторите, което прави събитието достъпно за всички желаещи.

                                                Проект-260823-Деси

Свържете се с нас: Всички, които желаят да се включат и да споделят своите идеи и опит, могат да се свържат с екипа на проекта "Агро Бизнес Академия". Това е възможността да се съберем, обединим и изградим по-силно и иновативно бъдеще за туризма и винения сектор в трансграничния регион.

Проектът е финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 и се осъществява с участието на Сдружение "Евроинтегра", „Agrientrepreneurship“и Сдружение „Просперитет и развитие за България“.

За повече информация за проекта и контакти с нас можете да посетите сайта на проекта на адрес: http://agrotouracademy.eu/

Проектът "Агро Бизнес Академия" се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на участващите страни в рамките на Програмата за сътрудничество "Интеррег V-A Гърция-България 2014-2020". Съдържанието на този материал е изцяло отговорност на Сдружение Евроинтегра и не отразява гледните точки на Европейския съюз, участващите страни, Управляващия орган или Съвместния секретариат.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини