Методи Байкушев не хареса бюджета, определи го като зрелищен

Методи Байкушев не хареса бюджета, определи го като зрелищен

Адвокат Методи Байкушев присъства на заседанието на Общинския съвет в областния център. Той призова общинските съветници да не приемат този проект на бюджет. Според него трябвало да се преработи. По думите му разходите в него са раздути. Байкушев смята, че има дефицит от 23% в частта за местни дейности, който ще бъде платен със заем.

Той прогнозира, че в края на годината Община Благоевград може да бъде на червено, тъй като се предвиждат по-големи харчове.

„Бюджетът е политики. Бюджетът е приоритети. Бюджетът е какво ще се прави. За мен този бюджет е „зрелища”, каза Байкушев, който наскоро официално обяви, че ще е кандидат-кмет на Продължаваме промяната.  

Въпреки неговите критики Бюджет 2023 беше приет с 25 гласа „за“, 7 „против“ и 2 „въздържали се“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Кмет
    И този ли взе да разбира... да су взима чукалата и да се маха
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини