Стара вражда! Баща и син натупаха съселянин в петричкото село Скрът

Илюстративна снимка, фото: Илинден Прес
Илюстративна снимка, фото: Илинден Прес

Нов случай на юмручно правораздаване в Пиринско, този път в петричкото село скрът. В сутрешните часове вчера 57-годишният местен жител Иван Банове съобщил в РУ-Петрич, че в селото му е нанесен побой от двама познати за него мъже. Пострадалият е получил разкъсна рана в областта на главата и  контузни рани в областта на главата, челото и тила. Настанен е за лечение в МБАЛ-Петрич без опасност за живота.

От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които са задържани 18-годишен младеж и 52-годишният му баща, двамата съо са от село Скрът. За случая е уведомена компетнетната прокуратура и е образувано досъдбено производство.

„Някога Иван и мъжът, който заедно със сина си го е нападнал, бяха приятели. Но след това се скараха и от години между тях им вражда. Но не знаем за какво са скарани”, споделиха жители на Скрът.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини