Кино под звездите зарадва стотици зрители в парк "Македония"

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Стотици любители на киното гледаха филма „Игра на доверие“ под открито небе в парк "Македония". Първата киновечер под звездите в Благоевград докосна публиката със сюжета и актьорите във филмовата лента.
 
Продукцията, която проследява личните истории на майка и дъщеря, принудени да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения, успя да привлече вниманието на зрители от различни поколения.
 
Публиката имаше възможност да се срещне и с актрисата Яна Маринова чрез специална видеовръзка.
“Игра на доверие“ е емоционално наситената продукция с елементи на трилър. Тя отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жертва - защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да вземе от него.
 
Сценарият е на Борислав Захариев, а идеята и инициативата за създаването на филма са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от личната съдба на майка си. Продукцията провокира разгръщането на по-задълбочен и открит обществен разговор по темата за домашното насилие и агресията у дома, както и за тормоза в работна среда.
 
Тази вечер зрителският интерес ще бъде провокиран от филма „Завръщане“. В него трима от най-популярните български актьори са заподозрени в любовен триъгълник, а в ролите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната афера е част от филма на Ники Илиев „Завръщане“, чийто сюжет се върти около четирима приятели, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват много забавни случки, преплетени истории, неочаквани обрати…
Филмът започва в 21.00 часа, а мястото е парк „Македония“.
Лятното кино се организира от Община Благоевград.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини