Иван Гешев на събор в Бобошево, коментира парите на местната власт

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър
Иван Гешев беше гост на събора в Бобошево. Освен че разговаря с местните жители, той направи и коментар за това, че кметовете трябва да разполагат с повече средства. 
 
Според бившия главен прокурор е крайно време да се случи финансовата децентрализация на общините, защото местната власт стои най-близо до хората и затова тя е тази, която трябва да решава за какво да се харчат парите на данъкоплатцците. 
 
"Вярвам, че страната ни може да направи повече за развитието на малките населени места. За целта обаче кметовете трябва да разполагат с повече средства.
Местната власт стои най-близо до хората и затова тя е тази, която трябва да решава за какво да се харчат парите ни", коментира Гешев.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини