Ученици управляваха днес Община Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Девет ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ се включиха в проведената днес в страната инициатива „Мениджър за един ден“ и заеха различни ръководни и експертни длъжности в общинска администрация – Гоце Делчев.

Учениците от 9-и и 12-и клас заеха мястото на заместник-кмет и главен секретар на общината, одитори, директори на дирекции и други. Те се запознаха с работата на специалистите и с дейността на общинската администрация като цяло.

Инициативата се провежда за пореден път, а община Гоце Делчев винаги се отзовава на поканата за участие от страна на учебните заведения.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини