Вандали изпочупиха кипарисите на централното кръстовище в Разлог

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Неизвестни извършители изпочупиха върховете на кипарисите, намиращи се на кръговото кръстовище на улица "Христо Ботев" в Разлог. Вндалската проява идва на фона на непрестанните усилия на общинското ръководство да облагородява и поддържа зеленото пространство в града като част от инициативата “Безопасна и здрава среда”.
 
"Осъждаме остро този акт на вандализъм, който нанесе вреда върху растителността на кръстовището, разваляйки не само естетическия му вид, но и нарушавайки частица от околната среда. За да опазим красив и приветлив град Разлог, както и цялата община, отправяме апел към обществото - всеки един човек да се отнасят с отговорност към заобикалящата го среда, да пази и да се грижи за растителността, както и всички съоръжения”, заявиха от общината.
 
Действията на злосторниците разгневиха жителите на Разлог.
 
Община Разлог призовава гражданите да бъдат бдителни и в случай на подозрителни дейности да уведомят местните органи на реда или да подадат сигнал на дежурния телефон на Община Разлог: 0747 800 66.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини