Назначиха новите полицейски шефове на Благоевград, Пловдив и Пазарджик

Снимка: Радио Благоевград
Снимка: Радио Благоевград

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са назначени нови директори на областните дирекции на МВР в Благоевград, Пазарджик и Пловдив. Министърът лично представи Георги Чергов, досегашен ръководител на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари пред състава на ОДМВР-Пловдив.

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше представен от заместник-министър Кирил Ценкин.

В ОДМВР - Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев представи Даниел Луков, досегашен началник на отдел в Главната дирекция за борба с организираната престъпност. Кадровите промени са предприети с оглед ефективното изпълнение на приоритетите в дейността на МВР по линия на пътната безопасност, противодействие на престъпността в малките населени места, трафика и разпространението на наркотици, мигрантския натиск, както и на базата на анализ на резултатите на дирекциите до момента.

Източник: Радио Благоевград

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини