Деси Добрева и Ивана са българските звезди на South West Festival в Благоевград през септември

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Вдъхновяващият глас на Деси Добрева ще завладее публиката в Благоевград на South West Festival. Популярната певица ще пее в парк „Македония" на 8 септември непосредствено преди гръцката изпълнителка от световна величина Деспина Ванди.

Певицата на народа Ивана пък ще бъде гост звезда на втората фестивална вечер на 9 септември. Заклетите фенове на балканската музика ще чуят компилация от вечните хитове на Ивана, с които доброто настроение е гарантирано!

Същата вечер грандиозният финал на South West Festival ще постави сръбската певица Цеца Величкович, получила награда за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена.

Музикалните легенди ще допринесат за неповторимата атмосфера на South West Festival, който тази година е под мотото Balkan Edition.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim, както и на касите в зала "Яворов" и в Информационния център пред зала "22-и септември"!

Цената за стандартен билет за всяка една от вечерите е 20 лева, а за Golden circle – 50 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини