Екстремно кино под звездите в Банско вдъхнови стотици любители на приключенията

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Три вълнуващи вечери имаха любителите на приключенското и екстремно кино. Центърът на Банско се превърна в голям киносалон на открито, дарявайки зрителите с магията на филмовите разкази, концентрирани около красотата и страстта към живота.
 
Селекцията от заглавия, представени от 10 държави, вдъхнови публиката за нови приключения и показа как възможностите на човешкия дух преодоляват всички граници. Това е истински урок за възможностите на човешката душа и непрестанния стремеж към невидими върхове.
 
Банско осигури на своите жители и гости незабравими звездни нощи, които идеално допълниха вълнуващите "звезди" на екрана. Организаторите - Община Банско, Читалище „Никола Вапцаров“ и Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“, направиха всичко възможно, за да предоставят на публиката не само един летен киноспектакъл, но и обещание за още по-екстремни преживявания през ноември с мащабния проект "Банско филм фест".
 
С нетърпение се очакват новите приключения и изживявания, които ще зарадват всички привърженици на киното, което показва необятната сила на човешкия дух. Дотогава ще ги вдъхновяват спомените от лятната филмомания.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини