От Бузлуджа БСП пое курс към местните избори

От Бузлуджа БСП пое курс към местните избори

БСП е готова за местните избори. Мобилизация има, дух има. Ние отиваме на тези избори с настроение за победа. Така, макар и лаконично, вчера от Бузлуджа лидерът на социалистите Корнелия Нинова даде курс към предстоящия кметски вот.

Според нея е дошло време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му.

"Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашият съюзник е българският народ", разясни Нинова.

Тя подчерта, че за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“. 

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, продължи Нинова.

Тя обяви БСП за единствената алтернатива на управлението. 

Вчера на Бузлуджа се събраха хиляди социалисти, които отбелязаха 132 години от организираното социалистическо движение у нас. "Бузлуджа за мир" бе мотото на събора тази година, но Кирил Добрев публикува в своя профил снимки от срещата, над които написа: "Когато идеите са по-силни от нейната омраза". 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Благоевград
    Леле, отбор червени юнаци.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини