Адвокатка от Сандански заема мястото на Андрей Гюров в НС

Андрей Гюров, снимка: Фейсбук
Андрей Гюров, снимка: Фейсбук
Депутатът, който влиза в парламента на мястото на Андрей Гюров е Димитрина Хаджиева. По право освободеното от Гюров място, който стана подуправител на БНБ, трябваше да бъде заето от бизнесмена Владимир Табутов. Той обаче се отказа от депутатската банка и така новият народен представител от Благоевградска област става адвокатката от Сандански.
 
В работата си като народен представител ще бъде водена от чувството за справедливост. Нейни приоритети са икономическото развитие на региона и доброто сътрудничество между централната и местната власт, се посочва в прессъобщението, което от партията изпратиха до медиите.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини