Концерт на Torino & Pashata нагорещи на max съботната вечер в Разлог

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Латино кралете Torino & Pashata, Иван Тишев и D-zasta "взривиха" централен площад "Преображение" с любими хитове на младото поколение.

В събота вечерта невероатният латино-регетон дует завладя сърцата на стотици младежи-меломани с "Mi amore", "Свързани души", "Gucci forema", "Любов или не", "Djanam" и други любими песни, част от дискографията на Latino Gang.

Концертът на Torino & Pashata е част от програмата на "Разлог е изживяване! Разлог е музика!", организирана от Община Разлог.

На 28 юли организаторите очакват всички жители и гости на град Разлог отново на площад "Преображение", точно в 20:00 часа, с концерт на Trigaida i Хор към НУФИ "Широка лъка".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини