Грабеж вкара рецидивист от Петрич в затвора за 3 години

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Три години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване е наказанието, наложено на 27-годишния К.Н. по дело за грабеж на Окръжна прокуратура-Благоевград.

Установено е, че около 19,30 часа на 6 май тази година в района на жп гарата в Петрич обвиняемият нападнал жена, като й нанесъл удари с юмруци в областта на лицето и я повалил на земята. Той отнел от пострадалата яке, електронна книга и други вещи на обща стойност 901,74 лева.

Обвиняемият извършил престъплението при условията на опасен рецидив, след като бил осъждан за умишлени престъпления от общ характер по Наказателния кодекс.

Той се е признал за виновен и е сключил споразумение с Окръжна прокуратура – Благоевград, което съдът е одобрил. Причинените на пострадалата имуществени вреди са възстановени.

Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини