Деца и възрастни показаха как се прави добро - боядисаха оградата на детската градина в кв. "Ораново"

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Добра кауза обедини малки и големи в квартал "Ораново" на град Симитли. Деца и възрастни се погрижиха за уюта и красотата детската градина. Кампанията за създаване на по-хубава сграда на филиала на ДГ "Радост" се оказа успешна.

Инициативата на родителите бе приета и от председателя на Общинския съвет в Симитли Вилимир Александров, който се зае с организацията. Днес във втората акция на бригадата се включиха много деца и млади хора, родители, учители от детската градина, екипа на Дневния център за деца и младежи с увреждания “Слънчев ден”, децата от ученическия парламент и други ентусиасти. 

Голяма част от оградата беше боядисана на 25 юни, като средствата за материалите са изцяло осигурени от Община Симитли.

Днес доброволците почти довършиха работата си, но остана още малко работа и за следващата неделя.

„Аз живея в квартал "Ораново" и знам, че хората са добри и никак не беше трудна организацията. Искрено благодаря на всички, които с радост се включиха в тази доброволческа акция, която скоро ще завърши успешно. Защото от всички нас зависи средата, градината, улицата, атмосферата в нашия квартал, град, община“, сподели Вилимир Александров, който се потруди заедно с останалите доброволци за новата визия на забавачката. Той благодари още веднъж на майките – за идеята, на децата и младите хора, на възрастните, на всички, които промениха не само вида на детската градина, но и промениха и себе си, давайки частица доброволен труд за по-добра среда на децата.

                                          Ораново-детска градина

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини