Чистят от храсти и треви опасно дере край село Рилци

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Почистват опасно дере край село Рилци срещу наводнения. Община Благоевград започва акцията, за да осигури проводимост и предотвратяване на наводнения при обилни валежи. Служители почистват дерето в местността Телкиев андък“.
 
Работата стартира в понеделник, 10 юли. Акцията е превантивна мярка срещу разливи, които могат да наводнят частни и общински имоти.
 
Предстои да бъдат отстранени саморасли храсти и дървета, за да има проводимост на коритото и да няма рискови ситуации при силни порои.
 
Дейностите ще бъдат извършени от служители на Общинско предприятие „Озеленяване“, след като бе направен обстоен оглед от Междуведомствена комисия по заповед на кмета на общината Илко Стоянов.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини