Владимир Москов посрещна младите шампиони от Европейското по Киокушин карате

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев
Кметът на община Гоце Делчев се срещна с шампионите от Киокушин карате клуб „Ронин“ и техния треньор Стоян Златев, които прославиха клуба и града на Европейското първенство, проведено в Унгария.
 
Георги Хаджиев е новият европейски шампион при мъже до 21 г. в категория до 80 кг, Мартин Георгиев се класира на второ място в категория до 60 кг, а Енесмустафа Хаджи е трети при кадети до 70 кг.
 
„Гордеем се с вас и вашите успехи. Пожелавам ви още много спечелени състезания и покорени върхове в спорта и в живота“, пожела на младите шампиони от Гоце Делчев кметът Владимир Москов. Той бе категоричен, че общинското ръководство винаги ще оказва подкрепа на талантливите деца и младежи, които се занимават със спорт в Гоце Делчев. В знак на уважение и признателност за постигнатите високи резултати, тримата младежи получиха от кмета на общината знака на града, както и книга със спортна тематика, която да ги мотивира за още по-големи успехи.
 
Киокушин карате клуб „Ронин“ Гоце Делчев има вече над 20-годишна история и може да се похвали с много високи постижения на своите възпитаници на национално и международно ниво.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини