Вокалистът на Axel Rudi Pell идва в Банско за Пирински рок вечери

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Банско се готви за третото издание на „Пирински рок вечери“. Два поредни дни - 14 и 15 юли, градът под Тодорка – превърнал се в лятна фестивална столица, отново ще бъде притегателен център за хиляди почитатели на хубавата музика.

Рок вечерите ще бъдат открити от българската рок група „HUSS-BAND”, а момчетата от култовата рок банда „Хоризонт“ ще изпълнят на живо едни от най-обичаните български рок хитове, както и емблематични свои песни.

Младата хард рок банда „CALIBERTY“ ще подгрее публиката в Банско с авторски парчета на световно ниво, сред които са „Growling Town“, „Mr. Goodtime“ и „Back'n'Forth“.

Световната рок звезда Джони Джоели - вокалист на Axel Rudi Pell и Hardline, ще бъде гвоздеят в тазгодишната програма. Джоели има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят. Той ще се качи на сцената с една от най-добрите рок групи у нас - „Еридан”.

Концертите ще се проведат на пл. „Никола Вапцаров“, с начален час 20:00 часа.

Входът е свободен!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини