Вървят ремонти на водопроводи и улици в три петрички селаа

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Сменят водопроводи и ремонтират улици в три петрички села. Ремонтните дейности са в Генерал Тодоров, Камена и Ръждак. Ремонтите са част от капиталовата програма на Община Петрич.
 
Вече е сменен водопроводът на възлова улица в село Генерал Тодоров. Дължината на новите тръби, които се монтираха, е 400 метра. Изградени са и 22 водопроводни отклонения, монтирани са и нужните спирателни кранове. По проект започна полагането на бордюрите, после ще има и нова настилка от бетон.
 
В село Камена се ремонтира една улица с дължина 320 метра. На посочената улица липсва трайна настилка. Ще бъде положена бетонова настилка, а успоредно с това ще се монтират и бордюри. Водопроводът е сменен по-рано.
 
От днес се работи и на една улица в село Ръждак, която е с дължина 260 м, но няма трайна настилка. Част от бордюрите в участъка са в добро състояние, а други се налага да бъдат подменени.
 
Завършиха ремонтите в селата Рупите и Кулата, подмени се водопроводът на участък от ул. „Старошево“ в село Старчево – 670 метра, остава новата настилка. Приключва работата по водопровода и на ул. „Гоце Делчев“ в село Първомай.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини