Спортен и вдъхновяващ празник за хора с увреждания в Петрич

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Спортен празник за хора с увреждания се проведе в Петрич. Надпреварата „Воля и спорт“ предизвика много емоции и вълнение сред деца и възрастни от Дневен център „Надежда“, Дневен център „Слънце“, ЦНСТ – с. Първомай и от дневни центрове в Сандански. Те участваха в състезанието, организирано от Христина Хаджиева - логопед в ДЦ „Надежда“, и Анита Янкулова - треньор на СК по лека атлетика „Звездите“.
 
Подкрепа оказаха и приятели на събитието - Община Петрич, фирма „Кронодом“ – главен спонсор, фирма „Симидите“, фирма „Стория“, агенция „Ника“, Сдружение „Млад планинар“ с ръководител Гергана Сандъкчиева, Мария Тасева - фотограф.
 
В очакване и с вълнение, породено от различните елементи за изпълнение на спортната площадка, премина надпреварата днес. Активностите бяха съобразени с двигателните възможности на участниците, което доведе и до удовлетворение при изпълнението им. Победители бяха всички, защото ни дадоха урок и пример – никога да не се отказваш!
 
Кметът Димитър Бръчков връчи медалите в състезанието „Воля и спорт“ за хора с увреждания. Емоцията споделиха и ученици на СУ „Антон Попов“.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини