Община Банско и рокери с мисия за безопасност на движението по пътя

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско и Мото дружина Банско организират събитие, посветено на Деня на безопасността на движението по пътищата. То ще се проведе 29 юни от 10:00 часа на пл. "Никола Вапцаров". Отворено е за граждани и гости на Банско, но най-желаните и специално поканените участници са децата от детските градини и учениците.
 
Мото дружина Банско, Обществен ред и сигурност на Община Банско, БЧК – гр. Благоевград, РУ на МВР - гр. Банско и ПБЗН – гр. Банско ще представят пpaвилaтa зa бeзoпacнo движeниe нa двyĸoлecни пpeвoзни cpeдcтвa, важността на екипировката, ще има демонстрация на последствията от неспазването на всички тези правила.
 
Мотористи, полицаи и пожарникари ще покажат реалистично последиците от превишената и несъобразената скорост, правилното ползване на предпазни средства, техническата изправност на МПС, поведението на участниците в движението към уязвимите участници в него и последствията от неспазването на всички тези правила.
Мотото на инициативата на Община Банско и Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" е „Карай по-бавно, живей повече!“ Участниците в нея ще получат специални грамоти в края на събитието.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини