Интересни и впечатляващи събития водят туристи в Разложкия край през лятото

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Събитията през лятото в Разложкия край са и много, и вълнуващи! Всеки гост ще може да се докосне до културното наследство на Разложкия край, до природните красоти и гостоприемството на местното население през летните месеци.
 
Специално за всички жители и гости на Разлог и китните планински села - Бачево, Баня, Добърско, Долно Драглище, Горно Драглище, Годлево и Елешница, е подготвена богата програма, която ще стопли сърцaта с магията на театрално, филмово, музикално и танцово изкуство, с вълшебството на природното наследство на България и още много изненади.
 
Ще има песни, ще има танци, ще има театър, няма да липсва и киното. А за децата са предвидени невероятни занимания и изненади. Струва си да отделите време, за да посетите община Разлог и да усетите магията на едно изпълнено с дух, атмосфера и усмивки лято.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини