Сформират сборни групи през лятото в детските градини на Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Децата в детските градини на територията на община Благоевград ще могат да посещават дежурни сборни групи през лятото. Целта е родителите да бъдат улеснени въпреки сезона на отпуските, когато посещаемостта на малчуганите в детските заведения традиционно намалява.

През месец юни детската градина в с. Покровник ще остане отворена, за да бъде спестено неудобството на родителите, на които им се налага да пътуват към и от Благоевград през обходен маршрут заради строителните дейности по изграждане на нов мост над р. Струма.

За периода 03.07.2023 – 31.08.2023 г. дейност ще преустановят детските градини в селата Изгрев, Зелендол, Церово и Рилци, а през м. август и тази в Покровник. При заявено желание от родител или настойник за малчуганите от филиалите в малките населени места ще бъде осигурен прием в детски градини, както следва: децата от с. Церово и с. Покровник могат да посещават ДГ „Усмивка“. Малчуганите от детската градина в с. Изгрев - ДГ 3 „Детелини“, децата от с. Зелен дол могат да посещават ДГ „Синчец“, а тези от с. Рилци - ДГ „Детски свят“.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини