Крадци отмъкнаха 20 000 лева от колата на бизнесмен в квартал „Грамада“

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Голям удар на ловки и бързи крадци в благоевградския квартал „Грамада“. Потърпевш е известен бизнесмен, който живее в района. Кражбата е извършена вчера в следобедните часове на улица „Иван Гарванов“, където живее ужиленият от апашите мъж.

Той оставил лекия си автомобил „БМВ“ пред своя дом, след което се прибрал вкъщи. По-късно излязъл, качил се във возилото и установил липсата на парите. Те били оставени в жабката на колата, но нямало и следа от тях. Веднага е подаден сигнал в Първо РУ-Благоевград. Полицаи работят по случая.

По думите на потърпевшия открадната сума е в размер на 20 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини