Интересни летни занимания в музея ще вдъхновят деца от Благоевград

Снимка: РИМ-Благоевград
Снимка: РИМ-Благоевград
За поредна година Регионален историчесвки музей - Благоевград открива своята Лятна детска музейна школа. Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден от 05 юни до  23 юни /включително/ с начален час 10:00 ч. Официално школата ще бъде открита на 5 юни /понеделник/ с голям празник, посветен на Световния ден на околната среда. 
 
Програмата се осъществява от специалистите на музея и има за цел полезното и забавно прекарване на първите ваканционни дни на децата. Лице за контакти за откриването на школата:  София Костадинова-Илкова, директор на Дирекция „Биоразнообразие, планове, програми и проекти" при ДНП „Рила" -тел.: 0884599499 и Райка Иванова, гл. уредник в отдел „Природа" при РИМ - Благоевград - тел.: 0898876219.  
 
Лица за контакти за Лятна детска музейна школа : Димитрина Какарадова, музеен педагог в отдел „Връзки с обществеността"; тел.: 0896244103, Здравка Димитрова, уредник в отдел „Връзки с обществеността", тел:0899671492.
 
По повод 1 юни - Международен ден на детето, от 17:30 във фоайето на Регионален исторически музей - Благоевград ше бъде открита изложба "Детски спомен" с авторски фотографии на Десислава Илиева. Това е първата самостоятелна изложба на авторката.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини