Полагат нов асфалт и монтират двойни мантинели по трасе на рали край Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Добра новина и за феновете на автомобилния спорт, и за всички, които  пътуват от град Гоце Делчев до село Добротино. С подкрепата на АПИ, Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики и на Община Гоце Делчев започва съвместно подготовка на трасето на състезанието „Планинско изкачване Гоце Делчев”.

Поетапно ще се изградят двойни мантинели, за да бъде безупречно обезопасено трасето. Ще се подмени и асфалтовото покритие, защото сигурността и безопасността са приоритет номер едно.

Много адреналин и вълнуващи емоции предложи на зрителите "Планинско изкачване Гоце Делчев 2022", което се проведе през октомври миналата година. Трасето, по което ще премерят и тази година сили някои от най-добрите състезатели в страната, започва от входа на града в посока Попови ливади и завършва преди село Добротино.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини