Шофьорка от София потроши бариера и кабинка на паркинг в Благоевград

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Неуспешен завой на жена зад волана доведе до много главоболия и за нея, и за пазача на паркинг в Благоевград. 46-годишна жена от София опитала да паркира вчера към 08:58 часа на улица „Крушево“ в града своя лек автомобил „Сузуки Витара”.

Тя завила към паркинга, но блъснала спуснатата бариера и помела кабинката на охраната на обекта. С болки в областта на корема е пострадал 71-годишният охранител, който се е намирал в кабинката. Нанесени са и материални щети – счупена бариера, потрошена кабинка.

На водачката на автомобила е направена проба с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух, която е отрицателна.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини