Трети ден издирват изчезнал цирков артист от Дагоново

Давид Бузгьов, снимка: Фейсбук
Давид Бузгьов, снимка: Фейсбук

Трети ден няма следа от мистериозно изчезнал цирков артист от село Дагоново, община Белица.

54-годишният Давид Бузгьов за последно е видян да излиза от дома си в сряда към 14,10 часа. На камера се вижда, че се отправя към гората. Оттогава никой няма връзка с него, а телефонът му е изключен. Личните му документи са в дома му, а сестра му, която е най-близкият му роднина в Дагоново, е в паника.

"Близо 100 души всеки ден се организираме и го търсим. Идват хора от целия район, полицаи, планински спасители, ловджии. Вчера пуснахме и дронове, дойдоха и спасители с кучета, но няма никаква следа от него. Сега отново правим организация и се разпределяме коя група накъде да тръгне", каза кметът на Дагоново Иван Барабунов. В търсенето се включват и доброволци от Благоевград и София.

Давид Бузгьов, когото в селото го наричат Кязим, в сряда бил облечен с кафяво кожено яке и сив анцуг. Отличителните му белези са дълга черна коса и леко накуцване.

Кязим цял живот е бил цирков артист, както и баща му. От години работи в различни трупи в чужбина. В края на миналата година се е върнал у нас, за да си подмени личните документи, после се върнал в Испания. Дошъл си в Дагоново отново преди близо два месеца и се готвел пак да отпътува за Палма де Майорка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини