Община Кресна купува нови контейнери и сметосъбирачна машина

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

Общинските съветници в Кресна взеха важно решение за подобряване на чистотата в града и селата. Те гласуваха да се закупят съдове за битови отпадъци - контейнери тип „Бобър“ и кофи тип „Мева”, за сумата до 20 000 лева. Ще се купи и сметосъбирачна машина за събиране и извозване на битовите отпадъци от територията на община Кресна за сумата до 30 000 лева.

Ще се заплатят всички разходи по доставянето и прехвърлянето на собствеността на автомобила на името на Община Кресна. Останалата сума, формирана от месечните обезпечения и отчисления по Закона за управление на отпадъците, ще се разходва за заплащане на месечните вноски по договора с фирма „Стоун-2002” ООД - град
Сандански за сметосъбиране и сметоизвозване на битовите отпадъци от населените места. Кметът Николай Георгиев трябва да предприеме необходимите действия по изпълнение на това решение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини