Деца показват красотата на община Струмяни с рисунки, разкази, стихове и снимки

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Струмяни, организира Конкурс за рисунка, разказ, стихотворение или снимка/албум от снимки на тема: „Историята на моето родно място”.

В конкурса могат да участват деца и младежи, разделени в три категории:

- рисункa

- стихотворение или кратък разказ

- снимка/албум от снимки.

Участниците трябва да изпратят творбите на е-mail: strumyani_oba@yahoo.com, strumyani_oba@abv.bg с текст за конкурса „Историята на моето родно място” или да представят в община Струмяни разпечатани творби или снимки в срок до 31 май 2023 г при секретаря на Местната комисия – г-жа Диана Петкова, или при обществените възпитатели. Придружаваща информация за участника:

– три имена; клас/години; актуален адрес; телефон за контакт.

Обявяване на резултатите и награждаване: 16 юни 2023 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини