Слънцето превзема времето в празничния ден, само на запад ще се мяркат и облаци

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес преди обяд над Източна България ще бъде слънчево, над Западна ще има временни увеличения на облачността. След обяд в много райони ще се развива купеста облачност, но само на отделни места, главно в Южна България, ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.

В планините облачността ще бъде разкъсана, около и след обяд - купеста. На отделни места ще превали дъжд, над 2300 метра дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над южното крайбрежие и там ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са 15°-19°. Температурата на морската вода е 13°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини